Follow REMON

Black and white

úterý 29. července 2014

Během kurzu Fashion designu pro studenty z Miami University, jsem tvořila i já svůj oděv. Tématem byla černá a bílá. Já to zpracovala jako jing a jang. Ovšem né z pohledu kladné a záporné, ale z pohledu muže a ženy. Bílá barva představuje mužský element, proto jsem zvolila typický rys mužské postavy, jímž jsou pro mě ramena a vypracovaná horní část těla. Vytvořila jsem "sako" ve stylu peleríny. Naopak černá barva je symbol pro ženu, kde jsou pro mě charakteristické ženské stehna a zadek. Zde je ukázka fotek na modelce a poté pár fotek z ateliéru, kde se model fotil na mně.
°
During the fashion course for students from Miami University I also created one model. Topic was black and white my inspiration was yin and yang. I didn't use the meaning of good/bad but I use it as symbol of men and women. The white color represents masculine element so I chose typical feature for male body which are shoulders and back connected with workout. I created "blazer" as a cape. Vice versa black color is a symbol for womanhood, where are typical curves. There is an illustration of photos of professional model but also photos in atelier where I was a "model".







2 komentáře:

  1. Krásná práce :) moc se mi líbí hlavně pelerínka jak tím že se dá obracet tak že má skvělý střih. Už se těším až ji uvidím v tvých outfitech!

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední fotka, bozemuj, jsi nádherná! #mamtebedeficit

    OdpovědětVymazat